Acer kanske inte är mest kända för sina surfplattor. Med Predator tablet kommer de med en platta som verkligen ger intryck, designen är något som du antingen älskar eller hatar. Färgvalet och den extrema designen får en att tänka på en viss superbil eller ett stealthplan. Den är nog inte omedvetet de valt att försöka få dessa kopplingar, Predator varumärket som Acer har, är riktat till de spelintresserade och sträcker sig från PCs och laptops, vilket de nu vill förlänga till surfplattor och telefoner.
IOM varumärkeskopplingen så måste plattan också leva upp till den prestanda som de andra produkterna också har.

 

8" tum stor skräm

 

Skärmen som de utrustat plattan med är fullHD vilket räcker bra till de man ska göra på plattan, vilket du får ut mest av om du ska titta på film eller spela grafiskt starka spel. Skärmen ligger på den mörkare skalan, vilket gör att du måste köra den på full styrka i många lägen, vilket i sin tur gör att det går åt en del batteri för att driva den.

Frän metallisk look

Mjukvaran som Acer använder sig av påminner en hel del av vanilla Android (Rena Android från goggle). Med några få tillägg som spiltcreen och en del egna appar. Splitscreen läget funkar bra tillsammans med de appar som stödjer detta, vilket inte är alla olyckligtvis. Men det är inte nödvändigtvis Acers fel, vissa appar stödjer helt enkelt inte det.
När du spelar flyter att på utan några problem, knappt något lagg eller hack, Detta är något som förbryllar mig, För när man använder den i vardagligt bruk så upplever jag ändå en del hack och fördröjningar ibland, inget som förstör upplevelsen men ändå lite störande.

En av dessa i varje hörn gör att du får en behaglig ljudupplevelse

Högtalarna som plattan är utrustad med är bland de bättre, om inte de bästa jag hört från en sufplatta på länge. När man tittar på video, spelar spel eller lyssnar på musik så är upplevelsen trevlig. Till skillnad mot en del andra plattor och telefoner så är högtalarna riktade mot dig och man undviker de lätt och slipper muffla ljudet med händerna när man håller i surfplattan.

Battertiden är något som är denna surfplattas svagare sida, så man får vara beredd att ladda den med ganska jämna mellanrum.

Acer predator tablet har plats för SD kort för de som har behovet att utöka det lokala lagringsutrymmet

 

Sammanfattning

Vill du ha en unik surfplatta som är en aggresivt designad och prestanda att matcha det. Då är denna surplatta något för dig. Den leverar en skärm som livlig och har superbra respons som är anpassat väl för spelandet som denna platta är gjord för.

Plus & minus

 <<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

+Prestanda

+Design

+Skärm

<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

-Batteritid

-Materialval

<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 

 

 

 

22 apr 2016