Bose Qiuet QC35 är de senaste från Bose i formen av trådlösa hörlurar. Som ägare av ett par QC15 som har några år på nacken var givetvis mina förväntningar ganska höga. Kan direkt säga att jag inte blev besviken på dem heller. Från första sekunden man plockar upp dem känner man att byggkvaliten är på topp, knappar är fasta och fina samtidigt som hörlurarna har en betryggande tyngd. Alla material känns som de är av högsta kvalité, från den mjuka huvudkudden till öronkopparna.

Att ansluta lurarna är busenkelt, har du en Androidtelefon håller du bara upp telefonen intill dem och parar dem via NFC. Parning via Bluetooth gick väldigt snabbt och enkelt, dock kan du använda Bose egna app för att göra det samma vilket förenklar processen ännu mer.

Ljudet gör en heller inte besviken, det är utan tvekan den bästa ljudupplevelsen jag har haft, trots att det är över bluetooth. En ljudnörd kanske inte håller med mig, men sen så är de flesta av oss inte heller några ljudnördar. När jag jämför med mina Bose QC15 så vill jag påstå att ljudet är bättre trots att de bär ljudet över tråd istället för Bluetooth.

Inte bara att ljudet är fantastiskt, de filtrerar också bort oönskat ljud. Bose är kända för att ha de bästa brusreduseringen av alla tillverkare. Detta förhöjer ljudet och du behöver aldrig ha hög volym för att kunna avnjuta musik eller en ljudbok. Även om jag personligen hade velat skruva upp volymen några steg till.

Att göra samtal med Bose QC35 gick superbra, de i andra ändan av samtalet hade inget negativt att säga, man hördes klart och tydligt. Bluetoothanslutningen vart jag imponerad av då jag i princip kunde röra mig i hela mitt hus, både markplan och övervåning utan att man tappade kontakt med telefonen.

 

Batteritiden som utlovas, 20 timmar håller definitivt, du kan ta dig igenom en vecka på en laddning, eller en lång resa utan att behöva oroa sig för att batteriet ska dö. stort stort plus här! 

Nu till elefanten i rummet, priset och storleken. Man får punga ut en del pengar för dessa, runt 2900 till 3700 sek. men är du någon som uppskattar att isolera sig från omvärlden och bli översköljd av fantastiskt ljud, Ja då är dessa helt klart värd varenda krona. En nackdel är att de är väldigt stora, känns nästan som om man går runt med ett par elefantöron på huvudet.

 

 

Plus & minus

+kvalite

+ljud

+förpackning & tillbehör, flygplansadapter & 3.5 mm sladd om man vill ansluta lurarna via sladd.

-Storlek

 

21 jan 2017