Om du som mig är en ägare av en Samsung Galaxy S7 eller S7 edge, då håller du säkert med mig om att den är väldigt snygg, men också ohyggligt hal.Det krävs inte mycket för att den ska börja glida ur handen samtidigt som du håller på att knappa på den. Den glider också lätt omkring på ytor och i fickor. Detta gör att ett skin är ett bra val om du vill avhjälpa dessa problem utan att lägga till på storleken. Samtidigt kan du göra att din telefon skiljer sig från mängden och skyddar den mot mindre kantstötningar och repor.

 

Det finns ett par tillverkare som tillhandahåller denna typen skin, som egentligen är en vinylfilm. Detta märke som jag testat just denna gång är för S7 Edge från IclearShield. Det är en matt vinylfilm från 3M som är anpassad för S7 Edge.

Installationen gick förvånansvärt lätt tack vare den medföljande instruktionen med de finns också en film på Iclears hemsida. Trots att det var många runda hörn, samt rundad skärm så gick allt väldigt smidigt och installationen var slutförd på ca 10-15 minuter, krävs dock att man äger en hårfön. 

Även om jag inte fick till ett perfekt resultat så är jag nöjd med det, man måste vara väldigt intim med telefonen om man ska märka att de inte sitter på 100%. Det är inget att hymla med. Det krävs tålamod och koncentration för att få ett bra resultat. Det spelar ingen roll vilken tillverkare du valt att köpa från.  

Denna matta vinylfilm från IclearShield sitter nu på bra enligt mig, återstår bara att se om de håller sig så också. Men en sak som är säker är att min S7 edge nu är lite mer unik, och lite bättre skyddad. Win Win. trots dennna vinylfilm så funkar den trådlösa laddningen. Om du är intressead av att se om Iclearshield erbjuder skin till din telefon är det bara att klicka här. 

 

 

20 dec 2016