Watch urbane är LGs tredje smartklocka, den delar många likheter med G watch R, men uttseendet är inte av dem. Jag har redan gjort recensioner på Android wear tidigare,de kan hittas här och IOM med detta så kommer jag inte ta upp något kring detta i denna recension utan fokusera på hårdvaran.

 

 Ramen kring displayen är något tunnare och öppnar för displayen och ger ett renare intryck. 

Watch Urbane var den första smartklockan ( enligt mig) som verkligen tog steget från att vara en snygg teknik accessoar till en smartklocka som på riktigt kunde vara med att slåss om platsen på din handled med traditionella armbands ur i samma prisklass 2300-2700 SEK klassen om man ser till byggkvalite och “look”.

 

G Watch , TV, Watch Urban, TH.

 

G watch R (Mitten), Citizen Nighhawk (botten), Watch urbane (toppen)

 

I Jämförelse med vanliga G watch R är den mer sofistikerad och LG har lagt mer tid på detaljer och materialval. Även om G watch R har sin charm, med sin svarta matta färg så är Urbane helt klart ett steg högre i näringskedjan med läderarmbandet som känns mycket mer påkostat, lika så boet is sitt kromade utförande. Med nya Watch urbane 2 på väg, så är detta helt klart en klocka som du kan få en bra deal på den närmaste tiden framöver om du funderar på att investera i en sådan.

För samtilga bilder kika här. 

29 nov 2015