Z4 tablet på prisjakt

 

 

Den här recensionen av Sony Experia Z4 tablet skulle kunna vara ganska kort, Något i stil med nedan.

-Sony Experia Z4 tablet är den bästa surfplattan jag hittils testat, Strålande 2K skärm, kompromisslös elegant slimmad design. Den senaste hårdvaran som kompletteras med en mjukvara som fungerar helt utomordentligt, och dessutom är den vatten och dammtät i vanlig ordning från Sony. Jag kan helt ärligt inte hitta något med denna surfplatta jag inte gillar

 

Skärm

Skärmen på 10 tum har 2K (2 560 × 1 600 ) upplösning. Tillsammans med Sonys möjligheter att anpassa skärmen efter tycke och smak i färgmättnad & vitbalans så får du en fantastisk upplevelse oavsett om du bara surfar, tittar på film, bilder eller spelar


Mjukvara

Sonys AndroidMjukvara är som bekant redan bra, Men den har aldrig gjort sig så bra som på Experia Z4 tablet. Inte ett lagg, eller hack. Allt gick blixtsnabbt. Under tiden jag hade med plattan så kan jag inte komma ihåg att en enda app krashade eller laggade. Detta kan så klart skilja från platta till platta beronde på vilka typer av appar du använder och hur du använder plattan, så jag kan inte lova att alla har en sådan upplevelse.

 

 

Batteritid

Batteritiden varierade såklart lite beroende på hur man använde plattan men jag fick aldrig mindre än två dagars användade från en laddning. Standbytiden var bra och med Sonys batterisparfuntioner kan man alltid* klämma ur en massa extra kräm ur deras produkter.

Hådvara

Utöver den fantastiska skärmen så har du en otroligt slimmad design med en glansig frampanel och en baksida i matt plast eller kompositaktigt material som ger ett rikitgt stabilt intryck och gör att du får ett ordentligt grepp om plattan, Sony borde erbjuda detta material till Z3 & Z3+ också. Utöver detta känns plattan stark och styv trots sin tunna design. Du får en plats för ett microSD om du vill lägga över egna filer på plattan samt utöka de minne som redan finns.

Z4 tablet kommer som 4G variant eller med endast Wifi, denna variant var den med 4G. I vanlig ordning så leverar Sony en produkt som är IP certifierad, vilket gör att den klarar en hel del väta, vilket aldrig skadar.

 

 

 

Sammafattning

Min inledning sammanfattar nog mina intryck av denna platta ganska bra. Hur jag än tänker och funderar så hittar jag inte något negativt med Sony Z4 Tablet, helt klart den bästa plattan som finns ute nu enligt mig (Av de jag testat såklart, men vad jag hört och läst så är det många som delar min åsikt om Sony experia Z4 tablet.)

 

25 aug 2015