Med semestertider så är vi ofta på språng, Vad bättre än att se till att ha med sig teknikprylarna som förgyller utflykten, strandhänget eller utefesten! 

 

#1 Batteripack, Jag brukar ha med mig två stycken, ett större 12,000 mAh för att kunna ladda flera saker samtidigt som ligger i väskan. Sedan ett mindre på 4000 mAh som går att ha i fickan tillsammans med mobilen. Såklart med tillhörande USB kablar & adaptrar. 

 

 

 

 

#2 Kamera ( såklart) De finns inte många mobiler som kan ersätta din vanliga kamera, men jag testade nyligen en som faktiskt gör det. Du kan läsa om det här.

 

#3 Tripod Strålande komplement till kameran om du vill ha en stabil yta att ta bilder från eller ta en gruppbild där du själv också vill vara med. Trippodden har böjliga ben som gör att du kan vira dem runt stolpar, träd eller liknande. Den kommer också med en adapter för mobiler, vilket kan vara väldigt praktiskt. En annan fördel är också att när du filmar och håller tripodden i ett "pistol"grepp så upplever jag att man får stabilare video, vilket man alltid strävar efter.  

 

 

 

 

#4 Högtalare Min älskade Jambox som inköptes för lite mer än ett år sedan får ofta åka med, och är enligt mig fortfarande bland de snyggaste och bästa högtalaren i prissklassen. (2000 SEK) 15 timmar speltid via hörlurssladd och 8 timmar via bluetooth. 

 

 

#5 Surfplatta  Just nu är det en Surface 3 från Microsoft som åker med. En otroligt mångsidig platta men många bra funktioner och lägen. Senare kommer det komma en komplett recension på produkten. Annars är det min Nexus 7 som åker med, perfekt för att underhålla barnen under längre bilfärder. 

 

 

 

 

#6 Myggavvisare Ett av de bästa köpen genom åren, finns ingen myggprodukt som funkar så bra ( som jag testat ). Denna är alltid nerpackad.   

#7 Första hjälpen kit Inte direkt någon teknikpryl men ändå något som är nyttigt att ha med sig under sommarens äventyr! 

 

Hoppas ni gillar min lista och att något kanske hittar sig ner i eran sommarpackning! Trevlig semester & sommar! 

 

 

 

 

4 jul 2015